Το headline slot του σε φεστιβάλ χάνει ο Ian Brown γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο της Covid-19

"Bye Bye Badman".

news.team
news.team

Ο headliner στο φεστιβάλ Neighbourhood Weekender στο Γουάρινγκτον στην Αγγλία, επρόκειτο να ήταν ο Ian Brown. Ένα φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2020, αλλά αναβλήθηκε αρχικά για τον Σεπτέμβρη του 2020, στη συνέχεια για τον Μάιο του 2021 και πλέον, ευελπιστεί να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το headline slot του έχασε, όμως, ο πάλαι ποτέ αρχηγός των Stone Roses κι αυτό γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 -κάτι που είναι απαραίτητο για όσους βρεθούν στο φεστιβάλ.

Ο Ian Brown έχει δείξει από την αρχή της πανδημίας τις...αμφιβολίες του για αυτήν, μέσα από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που έχει εξαπολύσει στο Twitter, όπως ότι η Covid-19 δεν υπάρχει, ότι οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες και ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. 

Να υπενθυμίσουμε πως, σαν κορωνίδα σε όλα αυτά, ο Ian Brown έχει κυκλοφορήσει και ένα αντι-Covid τραγούδι με τίτλο "Little Seed Big Tree".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε την εκδοχή της ποπ σταρ στο "Eugene" όπως το ερμήνευσε ζωντανά στο BBC Radio 1 Live Lounge.

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top