Δίσκος-έκπληξη από τον Nils Frahm για την Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου

Ο μουσικός έκανε διαθέσιμο το Graz, που έχει ηχογραφηθεί το 2009.

news.team
news.team

Κάθε χρόνο, η 88η μέρα του χρόνου γιορτάζεται ως η Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου (αριθμός που προκύπτει από τα 88 πλήκτρα του πιάνου).

Φέτος η μέρα αυτή ήταν η 29η Μαρτίου και ένας μουσικός που έχει τιμήσει πολύ τα πλήκτρα με τη δουλειά του, κυκλοφόρησε ένεκα της ημέρας έναν δίσκο-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Nils Frahm που κυκλοφόρησε το Graz, «ένα ακυκλοφόρητο στιγμιότυπο ενός νεαρού Nils», όπως διαβάζουμε να περιγράφεται ο δίσκος. 

Πρόκειται για μια δουλειά που ηχογραφήθηκε το 2009 στο Mumuth, στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών του Γκραζ και την παραγωγή ανέλαβε ο Thomas Geiger.

Ακούτε το Graz παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top