Πώς βοήθησε ο Jay Z τον Barack Obama στην προεδρία του;

Την απάντηση δίνει σε βίντεο ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

news.team
news.team

Η αγάπη του Barack Obama για τη μουσική είναι γνωστή και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παραβλέπει να την εκφράζει με διάφορους τρόπους. Είτε αυτό σημαίνει να φτιάχνει λίστες με τα αγαπημένα του κομμάτια στο τέλος κάθε χρονιάς, είτε να κάνει podcast μαζί με τον Bruce Springsteen, είτε να...ακούει Jay Z στον Λευκό Οίκο.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το τελευταίο, το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του Complex μπορεί να σας τις λύσει.

Σε αυτό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για το "My 1st Song" από το The Black Album του Jay Z και όπως αποκαλύπτει, πρόκειται για ένα κομμάτι που άκουγε πολύ, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

«Έχω αναφέρει μερικά κομμάτια που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έπαιζαν πολύ στο iPod μου. Ένα από αυτά ήταν το "My 1st Song" του Jay Z, ένα τραγούδι που αγαπώ γιατί μιλάει για τον αγώνα της προσπάθειας να τα καταφέρεις», είπε μεταξύ άλλων ο Barack Obama. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Top