Αν αναρωτιέστε τι έκανε ο Dave Grohl όλο αυτό τον καιρό, έγραφε την αυτοβιογραφία του

Είναι τύπος, άλλωστε, που θα 'χει πολλά να πει...

news.team
news.team

Όσοι παρακολουθείτε τον Dave Grohl στα social media, θα γνωρίζετε πως ο μουσικός τρέχει παράλληλα την Instagram σελίδα Dave's True Stories στην οποία, δημοσιεύει ανέκδοτες αυτοβιογραφικές ιστορίες.

Επηρεασμένος, λοιπόν, από αυτό, αποφάσισε να πάει την ιδέα ένα βήμα παραπέρα και να γράψει μια ολοκληρωμένη αυτοβιογραφία.

Έτσι, το The Storyteller, όπως θα λέγεται η αυτοβιογραφία του Dave Grohl, θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 5 Οκτωβρίου από την Dey Street Books. 

Σχετικά με τον τίτλο του βιβλίου του (που σημαίνει «Ο Αφηγητής»), ο ίδιος ο μουσικός εξηγεί: «Υπάρχει ένα νήμα που ενώνει όλα όσα κάνω: η αφήγηση. Είτε σε ένα τραγούδι, είτε σε ένα ντοκιμαντέρ είτε στη σελίδα μου, πάντα ένιωθα υποχρεωμένος να μοιράζομαι στιγμές της ζωής μου. Αυτή η τάση αποτελεί τεράστιο κομμάτι στο τι με ενθουσιάζει δημιουργικά αλλά και ως άνθρωπο».

 

Τα υπόλοιπα, θα τα μάθετε τον Οκτώβριο... 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top