Μετά τον δίσκο-έκπληξη και νέο single από τον Nick Cave και τον Warren Ellis

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

news.team
news.team

Πριν λίγο καιρό, ο Nick Cave μαζί με τον Warren Ellis κυκλοφόρησαν χωρίς προειδοποίηση τον δίσκο Carnage, που σε γενικές γραμμές, κέρδισε το κοινό και τον Τύπο.

Συνεχίζοντας σε κλίμα έκπληξης, τώρα οι δύο μουσικοί κυκλοφόρησαν ένα 7'' single με τίτλο Grief. Αποτελείται από 2 κομμάτια, το spoken word “Letter to Cynthia” που ακούμε στην πρώτη πλευρά και το b-side του, το τραγούδι “Song for Cynthia”.

Το "Letter To Cynthia", όπως αφήνει να φανεί και από τον τίτλο του, προέρχεται από την απάντηση του Nick Cave σε θαυμάστριά του ονόματι Cynthia, που του έστειλε το 2018 «γράμμα» μέσω των Red Hand Files στο οποίο τον ρωτούσε για το πένθος, αναφορικά με τον πρόωρα χαμένο γιο του μουσικού, Arthur. Έτσι, το κομμάτι προέκυψε από την απάντηση του Cave.

Για την ώρα, το Grief δεν είναι διαθέσιμο ψηφιακά, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε τη φυσική σας κόπια εδώ.

Παίρνετε, επίσης, μια μικρή γεύση παρακάτω.

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως το ντοκιμαντέρ Straight To You της Nanni Jacobson θα προβληθεί την Παρασκευή 16/4 στις 21:00 στο πλαίσιο του Backstage Film Festival, μαζί με ένα on line event-έκπληξη που θα ανακοινωθεί.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top