Φαν στο Instagram κατηγορεί τη Madonna για τη στάση της απέναντι στα όπλα και εκείνη απαντάει

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

news.team
news.team

Την περασμένη Δευτέρα 12/4, η Madonna με ένα post τάχθηκε κατά της ένοπλης βίας, ύστερα από τον θάνατο του 20χρονου Daunte Wright που σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη Μινεσότα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ένας χρήστης στο Instagram με το όνομα KarenGayler σχολίασε πως η Madonna θα πρέπει «να ζήσει στον πραγματικό κόσμο», υπονοώντας επίσης πως η Βασίλισσα της Ποπ χρησιμοποιεί οπλισμένους φρουρούς για την προστασία της. 

Η Madonna δεν το άφησε ασχολίαστο, απαντώντας, μεταξύ άλλων: «Σκύλα, δεν έχω security ή ένοπλη προστασία γύρω μου. Έλα να δεις και πες το μου στα μούτρα, πόσο δεν είναι αληθινός ο κόσμος μου. Σε προκαλώ. Δεν ξέρεις τίποτα για μένα ή τη ζωή μου. Οι μόνοι εγκληματίες που βλέπω τώρα είναι οι αστυνομικοί που πληρώνονται για να προστατεύουν τον κόσμο».

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα, Τετάρτη 14/4 στις 21:00 θα προβληθεί το Madonna and the Breakfast Club του Guy Guido στο πλαίσιο του Backstage Film Festival. 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top