Ο Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει τα 100 του χρόνια!

Ο αγαπημένος μας καφές Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει φέτος τα 100 του χρόνια και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο στη συναρπαστική ιστορία του!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Μαζί του σε αυτό το ταξίδι είναι δύο από τις πλέον καταξιωμένες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίες ερμηνεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου» στη νέα καμπάνια του αγαπημένου μας καφέ!Παρέα με ένα φλιτζάνι καφέ Λουμίδη Παπαγάλο οι μοναδικές ερμηνεύτριες μας ταξιδεύουν σε γνώριμα μονοπάτια, εμπνευσμένα από την παράδοση, δίνοντας μια φρέσκια πνοή σε ένα από τα πλέον διαχρονικά ελληνικά τραγούδια. Οι δύο ερμηνεύτριες συμμετέχουν στη νέα καμπάνια για τα 100 χρόνια Λουμίδη Παπαγάλου, η οποία περιλαμβάνει έξι συνολικά ιστορίες που θα ξετυλιχτούν μέσα στο χρόνο, και μας μαγεύουν με τις υπέροχες φωνές τους.

Η συνέχεια στις οθόνες σας:

https://www.youtube.com/watch?v=5H2O0OzlArU
https://www.youtube.com/watch?v=uB0B6uCcAxA

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top