Ούζο ΜΙΝΙ: Στήριξη στην τοπική κοινότητα της Μυτιλήνης

Οικονομική προσφορά για παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 320 νοικυριά.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Στο πλαίσιο των δράσεων της Pernod Ricard Hellas για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 στην ελληνική κοινωνία, το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης στηρίζει την τοπική κοινότητα, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μυτιλήνης.

Με την οικονομική στήριξη της εταιρείας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 320 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις δημοτικές ενότητες του Δήμου. Μάλιστα, η διανομή των ειδών έγινε πριν το Πάσχα, προσφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας στους παραλήπτες των αγαθών.Η Pernod Ricard Hellas προχώρησε με το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης σε αυτή την κίνηση, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην τοπική κοινωνία, στην οποία γεννήθηκε το γλυκόπιοτο ούζο και στην οποία λειτουργεί η παραγωγική μονάδα της εταιρείας από το 1967. Τότε, γράφτηκε η πρώτη «επίσημη» σελίδα της ιστορίας του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, όταν 17 ποτοποιοί έδωσαν τα χέρια κι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινό όραμα: την εξάπλωση της αγαπημένης τους συνταγής ούζου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, σχηματίζοντας την ΕΠΟΜ (Ένωση Ποτοποιών Μυτιλήνης). Η ΕΠΟΜ είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης παράδοσης, με συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων, τεχνική & μεράκι και με το πέρασμα των χρόνων εξελίχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ούζου στην Ελλάδα. Σήμερα το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης πρωταγωνιστεί στο portfolio της Pernod Ricard Hellas, η οποία έχει διατηρήσει ανέγγιχτα όλα τα στοιχεία που το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αγαπημένα στην Ελλάδα, εδώ και 53 χρόνια.Η παραγωγική μονάδα του Ούζου ΜΙΝΙ στη Μυτιλήνη συνεχίζει τη λειτουργία της κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας και διατηρώντας ενεργές όλες τις συμβάσεις των υπαλλήλων της.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top