ΝΕΑ Amita Motion Supermix

Η νέα SUPER-πρόταση της Amita Motion, πιο δυναμική από ποτέ, απαντάει στις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Χρειάζεσαι έναν 100% φυσικό χυμό που προσφέρει ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση; Γνώρισε τώρα την Amita Motion Supermix, τη νέα πρόταση από την Amita Motion που θα σου χαρίσει ακόμη περισσότερη ενέργεια και απόλαυση, μέσα από μία μοναδική γεύση βασισμένη στα superfruits!

Mε 10 βιταμίνες κι ένα συνδυασμό φρούτων που ξεχωρίζει, η Amita Motion Supermix είναι πλέον το άλλο «μισό» της δημοφιλέστερης μάρκας χυμού. O νέος 100% φυσικός χυμός χωρίς συντηρητικά, αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό 7 φρούτων & 10 βιταμινών που ενισχύει τα επίπεδα της ενέργειας σου καθημερινά. Παράλληλα, τα superfruits ρόδι, ασερόλα & μαύρο μούρο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντάς σου μία μοναδική γευστική εμπειρία. To μαύρο χρώμα κυριαρχεί στις συσκευασίες 1lt & 330ml της Amita Motion Supermix, αναδεικνύοντας το μοντέρνο & δυναμικό χαρακτήρα του προϊόντος.

Σχετικά με το νέο λανσάρισμα, η κ. Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Χυμών Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Τα superfruits αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, ενώ παρατηρούμε πως οι προϊόντικές σειρές που είναι εμπλουτισμένες με πρόσθετες βιταμίνες αυξάνονται διαρκώς. Η Amita Motion, ο αγαπημένος φυσικός χυμός των νέων, επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, προσφέροντας ανεκτίμητες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις. Γνωρίζουμε πως οι νέοι έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα και προσπαθούν να ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή, η οποία τους δίνει την φυσική ενέργεια που χρειάζονται. Παράλληλα, η απολαυστική γεύση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιλογές τους. Ανταποκρινόμενοι στις τάσεις, η Amita Motion Supermix συνδυάζει τους χυμούς 7 φρούτων και 10 βιταμίνες, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ενέργεια και απόλαυση σε όσους επιθυμούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στην καθημερινότητά τους.»

Facebook: Amita Motion
Instagram: amitamotion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: amitamotion.gr

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top