Ριζική ανανέωση του site alphamykonos.com

Η συνεργασία της dicha.gr με την Alpha Mykonos Concierge, έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουργιο, φρέσκο και ολικά ανανεωμένο site, το alphamykonos.com

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που να καλύπτει πλήρως τα υψηλά standards ποιότητας που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Alpha Mykonos Concierge, μέσω των πολυτελών υπηρεσιών της.

Το μοντέρνο και καινοτόμο design, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο site της εταιρείας και αποσκοπεί στο να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παροχές που προσφέρει η Alpha Mykonos Concierge στους πελάτες της.

Επιπλέον, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, δημιουργήθηκαν νέες και πιο εύχρηστες φόρμες κρατήσεων και επικοινωνίας.
Παράλληλα κατασκευάστηκε ένα custom σύστημα πληρωμών που συνδέεται κατευθείαν με την τράπεζα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών.

Με σταθερό στόχο την ποιότητα και επίκεντρο τον πελάτη, το alphamykonos.com είναι online για να σας προσφέρει πολυτελείς επιλογές για διαμονή, μετακίνηση και αναψυχή στο νησί της Μυκόνου και να μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία αξέχαστη εμπειρία.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top