Έτοιμοι για Μυθικό Καλοκαίρι με δώρα και νέες απολαυστικές εμπειρίες

Mythos Ice & Mythos 0.0%

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Η εποχή που περιμένουμε όλοι, μετρώντας ανάποδα τις μέρες, είναι πλέον εδώ για τα καλά και ο Mythos μόλις ολοκλήρωσε τον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό KalokairiEinai.gr, κερνώντας τις μπύρες του καλοκαιριού και ένα «μυθικό» cruise σε 2 μεγάλους νικητές που θα σαλπάρουν με την παρέα τους!

Όποια σκέψη κι αν έχει ο καθένας για το ελληνικό καλοκαίρι, υπάρχει μια κοινή απόλαυση για όλους! Και δεν είναι άλλη, από την αίσθηση της παγωμένης μπύρας να δροσίζει τις καλύτερες στιγμές μας. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Mythos, προσφέρει δύο νέες προτάσεις στις κατηγορίες της μπύρας και της μπύρας χωρίς αλκοόλ.Για αυτούς που το απολαμβάνουν το καλοκαίρι στο έπακρο, φέτος να αναζητήσουν τον Mythos Ice, μιας και το όνομα του δεν είναι τυχαίο! Φιλτράρεται και ταυτόχρονα ψύχεται στους -1C, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αίσθηση δροσιάς! Είναι η νέα ξεχωριστή και ευκολόπιοτη lager μπύρα, που συνδυάζει μοναδικά την ισορροπημένη γεύση με τη παγωμένη φρεσκάδα και το απαλό άρωμα.
Ο Mythos Ice ήρθε και με μόλις 4,4% αλκοόλ, αποτελεί την ιδανική επιλογή δροσιάς, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Ταυτόχρονα, ο Mythos διευρύνει τις επιλογές του κοινού και στις παγωμένες γευστικές εμπειρίες χωρίς αλκοόλ. Ο Μythos 0.0% με μηδενικό αλκοόλ, μηδενική ζάχαρη και μόλις 16 θερμίδες/100 ml. είναι πλέον διαθέσιμος, συνδυάζοντας την ήπια γεύση, τα φρουτώδη αρώματα και τις νότες λυκίσκου με το ζωηρό ανθρακικό που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δροσιστική αίσθηση που προσφέρει!

Πιάσε λοιπόν ένα Μύθο και ζήσε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης!

Για περισσότερο Μύθο stay tuned στις σελίδες μας:
www.facebook.com/MythosBeerOfficial
www.instagram.com/mythos_beer
www.mythosbeer.gr/

#PantouYparxeiEnasMythos

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top