Για το Jack Daniel’s ο Σεπτέμβριος είναι μήνας γιορτής!

Με κεντρικό μήνυμα «We don’t’ know his exact birthdate, but we know how to celebrate it» το Jack Daniel’s γιόρτασε τα γενέθλια του ιδρυτή του, μέσα από την απόλυτη live streaming εμπειρία!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Το βράδυ της Παρασκευής, περισσότεροι από 3,000 φίλοι του Jack συντονίστηκαν στην επίσημη σελίδα του Jack Daniel’s στο Facebook και σήκωσαν το ποτήρι τους, στην υγειά του θρύλου πίσω από το Tennessee Whiskey. Το digital live streaming show πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό χώρο του HolyWood Live Stage, ο οποίος μέσα από την ιδιαίτερη σκηνογραφία, έδωσε την αίσθηση μιας πραγματικής συναυλίας.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από τους INCO που βρέθηκαν εκεί για να μας ξεσηκώσουν με rockabilly ρυθμούς, σε ένα back to the roots περιβάλλον! Με πολύ τραγούδι, χορό και ευχές στον κύριο Jack, οι φίλοι του brand απόλαυσαν τη βραδιά, the Jack way, μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

 

 

#Jacksbirthday


Ακολούθησε το Jack Daniel’s στα social media και μοιράσου την εμπειρία σου!

Facebook:
Jack Daniel’s Tennessee Whiskey
Instagram:
jackdaniel’s_greece

 

 

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Top