Νέα Σειρά: «Roadkill»

Και τα τέσσερα επεισόδια της συναρπαστικής μίνι σειράς αποκλειστικά τον Δεκέμβριο στο Nova On Demand!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Το συναρπαστικό, βρετανικό, πολιτικό θρίλερ, «Roadkill», με τον καθηλωτικό στον ρόλο του, Hugh Laurie, έρχεται και με τα τέσσερα επεισόδια, αποκλειστικά και σε ‘Α τηλεοπτική προβολή, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Παράλληλα, θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την εβδομάδα, από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στη ζώνη «House of Europe», από το Novacinema4HD!

Ο Peter Laurence είναι αουτσάιντερ στην πολιτική με μεγάλη απήχηση στον λαό. Υστέρα από την επιτυχία του σε μια υπόθεση δυσφήμησης, η καριέρα του εκτοξέυται. Κρύβει όμως πολλά μυστικά και τώρα ανακαλύπτει και το μεγαλύτερο όλων. Θα ξεχαστούν τα μυστικά; Θα μπορέσει να κατακτήσει το απόλυτο βραβείο, δηλαδή την εκλογή του;

H σειρά υποβάλλει ερωτήματα σχετικά με τη συνείδηση: ποιος έχει και ποιος όχι, το κακό που γίνεται όταν δεν υπάρχει συνείδηση σε μικρότερη και μεγαλύτερη κλίμακα. Ο Laurence είναι ένας άντρας ο οποίος δεν παρασύρεται, δεν κοιτάει ποτέ πίσω, ένα αρπακτικό το οποίο προσπερνά τα πτώματα που αφήνει στο δρόμο του. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας τέτοιος άνθρωπος και τι μπορεί η κοινωνία να κάνει για αυτό; Μένει να διερευνηθεί.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Helen McCrory και Saskia Reeves, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Keillor και δημιουργός της σειράς είναι ο David Hare.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

HOT STORIES

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να ήταν τα παιδικά τραγούδια».

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι "Miracle".

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

Top